Vandaag open van 09:00 t/m 20:00
  • Altijd de laagste prijs
  • Grootste assortiment
  • Uitstekende klantenservice
  • 038-4449042

Vuurwerk

Souman Vuurwerk Showroom in Hattem nabij Zwolle

Bestel nu op SoumanVuurwerk.nl

 

 

Vuurwerkwinkel Zwolle

Vuurwerk kopen doet u natuurlijk bij Souman Vuurwerk. Wij zijn dé vuurwerkwinkel voor de regio Zwolle met klanten uit Wezep,  Oldebroek, Wapenveld, Kampen, IJsselmuiden, Epe, Heerde, Elburg en natuurlijk Zwolle! Wij hebben elk jaar een groots assortiment aan prachtig vuurwerk om het jaar knallend mee af te sluiten. Wilt u 2023 met een knaller inluiden, kom dan langs bij Kwekerij Souman voor het mooiste en beste vuurwerk. Tijdens de jaarwisseling van 2022-2023 is het gelukkig weer toegestaan om vuurwerk af te steken.

Vuurwerkregels 2022

In Nederland delen we vuurwerk in verschillende categorieën in, de categorieën lopen van F1 tot F4 waarbij F1 het minste gevaar veroorzaakt en F4 het meeste gevaar oplevert. Vuurwerk uit categorie F4 is alleen bestemd voor professionals en is niet voor consumentenverkoop. De aangescherpte regels rondom het verkopen van vuurwerk laten het dit jaar niet toe om vuurwerk uit categorie F3 te verkopen. Vuurwerk uit categorie F3 bevat knalvuurwerk zoals rotjes, Chinese matten, vuurpijlen en single shots. Vuurwerk uit categorie F1 en F2 is tijdens de jaarwisseling van 2022-2023 wel toegestaan.

Welke soorten vuurwerk verkopen wij?

Bij Kwekerij Souman treft u elk jaar weer een fantastisch aanbod aan vuurwerk. Onze vuurwerkhal staat ook dit jaar weer vol met prachtig vuurwerk voor een mooie jaarwisseling. Bezoek onze showroom en zoek uw vuurwerk op uw gemak uit. Bij de kassa krijgt u een bon en daarna gaan wij direct met uw bestelling aan de slag. Wij verkopen vuurwerk uit de categorieën F1 en F2 en kindervuurwerk of jeugdvuurwerk.

Bekijk ons aanbod in de vuurwerkshop

 

 

Souman Vuurwerk Showroom in Hattem nabij Zwolle

Vuurwerk online bestellen

Heeft u geen tijd om het vuurwerk in de showroom uit te zoeken? Bestel dan gemakkelijk en snel uw vuurwerk via onze webshop. Betaal heel simpel via iDEAL of bij het afhalen in onze showroom.

Ga naar de vuurwerkwebshop

 

Gratis vuurwerk in de voorverkoop

Voor de snelle beslissers hebben we ook een voorverkoop die loopt tot 28 december 2021 23:59 uur. Deze voorverkoop pakt extra voordelig uit. Bij een besteding vanaf €15,00 euro krijgt u 15% gratis vuurwerk uit ons gratis vuurwerkassortiment. Het gratis vuurwerkassortiment is een vooraf samengesteld assortiment, sommige vuurwerkartikelen tellen niet mee voor het gratis vuurwerk.

Vuurwerk verkoopdagen

Voor de jaarwisseling van 2022-2023 zijn de officiële verkoopdagen op 29, 30 en 31 december 2022. Het is toegestaan om vanaf 18:00 uur op 31 december 2021 tot 02:00 uur op 1 januari 2022 uur vuurwerk af te steken. Steek vuurwerk altijd veilig af. Kwekerij Souman verkoopt veiligheidsartikelen waaronder vuurwerkbrillen en lange aansteeklonten die het afsteken van vuurwerk veilig en verantwoord maken.

Ga naar Souman Vuurwerk

 

Vuurwerk uitzoeken gaat nergens zo plezierig als bij Souman Vuurwerk. U stelt uw bestelling samen in de uitgebreide showroom en wij maken uw bestelling achter de schermen meteen klaar. Bezoek nu onze vuurwerkwinkel en bestel uw vuurwerk online.

Souman Vuurwerk

  • 265 vuurwerkartikelen
  • 10.000 kg opslag
  • 80 gratis parkeerplaatsen voor de deur
  • Geen wachtrijen