Vandaag open van 09:00 t/m 18:00
  • Altijd de laagste prijs
  • Grootste assortiment
  • Uitstekende klantenservice
  • 038-4449042

Graszoden

Kunt u niet wachten tot uw gazon mooi vol en groen is? Dan zijn graszoden een ideale uitkomst. Graszoden zijn bestaande grasmatten, waarvan de wortels al goed ontwikkeld zijn. Dit is gemakkelijk aan te leggen in uw tuin en zorgt er dan direct voor dat u een mooi en egaal gazon heeft. Met slechts een klein beetje onderhoud, geniet u van een mooi gazon. In onze webshop bestelt u eenvoudig graszoden, die u bij ons in de winkel in Hattem kunt ophalen. Donderdag voor 10.00 uur besteld, is zaterdag al afhalen! Bekijk ons aanbod aan graszoden hieronder in onze webshop. 

1 - 1 van 1 producten

Onderhoudsvriendelijke graszoden

Graszoden zijn al een stuk onderhoudsvriendelijker dan het zaaien van een gazon. Als u zelf een gazon inzaait, dan kan het weer net tegen zitten, er kan onkruid tussen groeien, of er ontstaan lege plekken omdat vogels zaden wegpikken. Met graszoden heeft u al snel een volledig gazon, omdat de wortels al goed ontwikkeld zijn wanneer u deze in uw tuin legt. Dat maakt graszoden erg onderhoudsvriendelijk! Daarnaast verkopen wij speelgazon. Dat is van nature steviger, zodat er op gelopen en gespeeld kan worden zonder dat dit veel impact heeft op het gazon. 

Een gazon aanleggen met graszoden

Als u graszoden heeft besteld en deze bij ons komt ophalen, is het belangrijk om nog op dezelfde dag het gazon te gaan leggen. Zorg dat de grond goed voorbereid is, door deze van tevoren te spitten en onkruidvrij te maken. Hark vervolgens voor het leggen de bovenlaag los en meng hier compost en potgrond doorheen. Vervolgens maakt u de grond goed egaal en kan het leggen van de graszoden beginnen. Stamp de zoden goed aan na het leggen. De eerste 2 weken is het extra belangrijk om het gazon dagelijks te sproeien. Daarnaast raden wij aan om binnen de eerste 4 weken te bemesten.

Graszoden bestellen in Hattem

Bestel uw nieuwe graszoden eenvoudig in onze webshop, dan liggen deze klaar om op te halen in onze winkel. Uiteraard kunt u uw vragen aan ons stellen over het leggen en onderhouden van uw gazon, dan helpen wij u graag verder. Tot ziens bij kwekerij en tuincentrum Souman in Hattem!