Kwekerij en Tuincentrum Souman

Kwekerij Souman is jouw verborgen juweeltje net buiten Zwolle. Onze prachtige kwekerij herbergt een unieke collectie planten, bomen en struiken, en biedt daarnaast een boerderij automaat en een ruime keuze aan eenjarige zomerbloeiers. Of je nu een gepassioneerde tuinier bent, een natuurliefhebber, of gewoon op zoek bent naar een rustige plek om te ontspannen, Kwekerij Souman is jouw perfecte bestemming. Ons deskundige en vriendelijke personeel staat altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je advies te geven over de beste verzorging van jouw planten. Kom en ontdek de betoverende wereld van Kwekerij Souman en ervaar waarom het het best bewaarde geheim van Zwolle is!

Kwekerij Souman ligt op 5-25 minuten afstand rijden van de volgende plaatsen:

 

Een groene oase voor jou in Hattem 

Stap binnen in onze groene oase in Hattem. Wij zijn geen gewoon tuincentrum; wij zijn er om jou te inspireren en te adviseren, zodat jij het beste uit jouw tuin kunt halen.

Eenjarige zomerbloeiers

Een van de populairste categorieën bij kwekerij Souman zijn de eenjarige zomerbloeiers. Eenjarige zomerplanten zijn planten die in de zomer kunnen worden geplant en vlak voor de eerste vorst kunnen worden geoogst. Deze soorten planten groeien zeer snel en worden vaak gebruikt om de tuin snel te vullen voor de eerste vorst. Er zijn veel eenjarige zomerplanten bij Souman, zoals zonnebloemen, cosmos, maïs, snijbonen en nog veel meer. Als u op zoek bent naar een snelgroeiende plant om een gat in uw tuin op te vullen voor de herfst, zijn eenjarige zomerplanten een geweldige optie.

 

Ontdek onze boerderij automaat

Onze boerderij automaat biedt jou dagverse producten en lekkernijen. Ontdek het gemak van lokaal en vers winkelen bij ons.

Najaarspracht voor jou in Hattem

Laat jouw tuin in het najaar schitteren met onze najaarsplanten. Kies uit een scala aan bloeiende planten en siergrassen om jouw tuin te transformeren.

 

Kom ons tuincentrum in Hattem

Ben je nieuwsgierig naar ons tuincentrum en wil je jouw tuinprojecten naar een hoger niveau tillen? Kom bij ons langs bij Kwekerij Souman in Hattem. Wij verwelkomen jou met open armen en staan klaar om je te helpen.

Vriendelijk personeel

Bij Kwekerij Souman staan we altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je advies te geven over hoe je het beste voor jouw planten kunt zorgen. We hebben een enorme kennis van al onze planten op de kwekerij en helpen je graag de juiste plant voor jouw tuin te vinden. Ons personeel is ook erg vriendelijk en staat klaar om al jouw tuinproblemen op te lossen. Als je voor het eerst gaat tuinieren, helpen we je graag op weg. We kunnen je assisteren bij het selecteren van de juiste planten voor jouw tuin en je advies geven over de verzorging van jouw planten.

Bezoek ons tuincentrum