Kwekerij Souman

Kwekerij Souman is een verborgen juweeltje net buiten Zwolle. Deze prachtige kwekerij is de thuisbasis van een unieke collectie planten, bomen en struiken, evenals een boerderij automaat en eenjarige zomerbloeiers. Of u nu een fervent tuinier bent, een natuurliefhebber, of gewoon op zoek bent naar een rustige plek om te ontspannen, kwekerij Souman is de perfecte bestemming. Het deskundige en vriendelijke personeel staat altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en advies te geven over de beste verzorging van uw planten. Kom en ontdek de wondere wereld van Kwekerij Souman en ontdek waarom het het best bewaarde geheim van Zwolle is!

       

Eenjarige zomerbloeiers

Een van de populairste categorieën bij kwekerij Souman zijn de eenjarige zomerbloeiers. Eenjarige zomerplanten zijn planten die in de zomer kunnen worden geplant en vlak voor de eerste vorst kunnen worden geoogst. Deze soorten planten groeien zeer snel en worden vaak gebruikt om de tuin snel te vullen voor de eerste vorst. Er zijn veel eenjarige zomerplanten bij Souman, zoals zonnebloemen, cosmos, maïs, snijbonen en nog veel meer. Als u op zoek bent naar een snelgroeiende plant om een gat in uw tuin op te vullen voor de herfst, zijn eenjarige zomerplanten een geweldige optie.

Vriendelijk personeel

Het personeel van kwekerij Souman staat altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en advies te geven over hoe u het beste voor uw planten kunt zorgen. Ze hebben een enorme kennis van alle planten op de kwekerij en staan klaar om u te helpen de juiste plant voor uw tuin te vinden. Het personeel is ook erg vriendelijk en staat klaar om al uw tuinproblemen op te lossen. Als u voor het eerst gaat tuinieren, helpt het personeel van kwekerij Souman u graag op weg. Zij kunnen u helpen de juiste planten voor uw tuin te selecteren en advies geven over de verzorging van uw planten.

Bezoek ons tuincentrum