Online bloembakken bestellen

Huyskweker

Inplantservice van onze slimme bloembakken

Kwekerij Souman is dealer van Technoplant bloembakken en biedt een unieke inplantservice in de Venezia balkonbakken en Royal Top 35, en Aqua Top potten.Door gebruik te maken van de beste potgrond, voedingstoffen, potten en opkweek in onze kassen geniet u al vroeg in het jaar van de mooiste planten en bloemen. Door het waterreservoir in de gebruikte potten geniet u extra lang van het resultaat.

Hoe werkt het?

Wij hebben diverse mengsel met zomerbloeiers samengesteld,  waaruit u kunt kiezen. (één enkele kleur per bak of pot is natuurlijk ook mogelijk)
U kunt dan ieder jaar uw “Venezia bloembakken” of “Royal Top 35″ en Aqua Top potten schoon bij ons inleveren, wij kweken dan uw bestelling volledig op.

  • U brengt de bloembakken in maart en april
  • U haalt de bloembakken op in mei voorzien van de eerste bloemen.

De voordelen van de inplantservice.

  • Uitgebalanceerde mengsels
  • Geen opslag van materialen in schuur
  • Kant en klaar product ophangen en genieten
  • Uw balkon blijft schoon.
  • Zeer langdurige bloei door de juiste potgrond en voeding

Onderhoud van uw bloembakken

Onze planten bakken hebben een watereservoir dat kun u bijvullen totdat het water uit de pot stroomt. De Royal top bevat drie liter water de optimaxx 2 liter.  De balkonbakken hebben grotere reservoirs tot 10 liter. Op deze manier hoeft u maar twee keer per week water te geven aan uw zomerbloeiers. Elke keer als u de bakken bijvult met water moet er Kwekerij Souman planten voeding bij in gedaan worden. Dit is een uitgebalanceerde voeding speciaal voor uw planten bakken. De verhouding is erg eenvoudig af te meten met het schepje wat u bij de voeding krijgt.

Het is zeer raadzaam om de dode bloemen te verwijderen.