Vandaag open van 09:00 t/m 20:00
  • Altijd de laagste prijs
  • Grootste assortiment
  • Uitstekende klantenservice
  • 038-4449042

Souman Plantenvoeding

Souman plantenvoeding is speciaal samengesteld voor de planten in uw bloembak. Deze blijven gezond, sterk en geven een krachtige bloei. Dat is extra lang genieten van de mooie kleuren in uw bloembakken dit seizoen! Het groeiseizoen zal een stuk krachtiger verlopen, omdat uw planten beter bestand zijn tegen ziektes en plagen en rijker gaan bloeien. Houd bij het gebruik van plantenvoeding altijd de hoeveelheden op de verpakking aan, voor het beste resultaat. U bestelt de Souman plantenvoeding gemakkelijk in onze webshop, per 2 bakjes van 750 gram. Bekijk het aanbod hieronder in onze webshop!

1 - 1 van 1 producten

Hoe zorgt u ervoor dat uw zomerbloeiers blijven bloeien?

Gebruik onze Souman plantenvoeding! Het gebruik is zeer eenvoudig:

  • Doe bij elke gietbeurt voeding in het water
  • U krijgt een maatschepje bij de voeding, deze gebruikt u elke gietbeurt voor de juiste hoeveelheid: 1 schepje voeding is genoeg voor 10 liter water (grote gieter).
  • Dit is geschikt voor alle planten in een pot. 
  • U geeft de plantenvoeding in het groeiseizoen, vanaf maart. 
  • De plantenvoeding is geschikt voor alle planten in een bloembak

Plantenvoeding speciaal voor planten in een bloembak

De planten in bloembakken gaan nog krachtiger bloeien, worden gezonder en zien er beter uit als ze de juiste nutriënten krijgen. Zo geniet u van een langdurige en uitbundige bloei en hebben uw planten minder snel last van ziektes en plagen. Voor planten in een pot is het nóg belangrijker dat ze voldoende voedingsstoffen binnen krijgen, omdat de bodem na verloop van tijd armer wordt aan nutriënten. In dit proces kunt u uw planten precies op tijd ondersteunen door ze in het groeiseizoen van plantenvoeding te voorzien!

Souman plantenvoeding bestellen

Bekijk de Souman plantenvoeding in onze webshop en bestel deze gemakkelijk en snel online. Wij verkopen de plantenvoeding per 2 bakjes van 750 gram die tevens ideaal zijn om cadeau te geven! Wij bezorgen uw bestelling thuis, of u kunt ervoor kiezen om deze in het tuincentrum op te halen. Voor vragen of meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen, dan helpen wij u graag!