Eenjarige zomerbloeiers bij Kwekerij Souman

De zomer is een geweldige tijd om uw buitenruimte op te fleuren met levendige, kleurrijke eenjarigen. Bij Kwekerij Souman begrijpen we hoe belangrijk het is dat uw tuin er zo mooi mogelijk uitziet, en ons ervaren personeel kan u voorzien van de nodige tips en trucs om ervoor te zorgen dat u de perfecte eenjarige zomerplanten voor uw ruimte vindt. Wij hebben een ruime keuze aan eenjarigen die goed gedijen in zon of schaduw, droogtetolerant zijn en u de perfecte kleur kunnen geven die uw buitenruimte nodig heeft. Of u nu op zoek bent naar iets dat weinig onderhoud vergt of naar een opvallende variëteit, Kwekerij Souman heeft de perfecte eenjarige voor uw tuin. Lees verder voor tips en trucs per locatie van Kwekerij Souman voor het selecteren van de perfecte eenjarige zomerbloeiers voor uw tuin.

Kwekerij Souman ligt op 5-25 minuten afstand rijden van de volgende plaatsen:

 

Wat zijn Eenjarige Zomerbloeiers?

Veel mensen denken dat alle bloeiende planten vaste planten zijn, maar dat is niet waar. Eenjarigen zijn alle bloeiende planten die hun levenscyclus in één groeiseizoen voltooien. Ze worden vaak gebruikt in perken, borders en containers, waar hun kortetermijnkarakter geen nadeel is. Eenjarigen worden vaak gebruikt in de moestuin, waar hun snelle groei een voordeel is, en ze worden ook gebruikt in bloementuinen. Sommige eenjarigen zijn kortlevende planten die als tweejarigen worden geteeld en het tweede jaar bloemen produceren. Ze worden ook wel eenjarige planten genoemd omdat ze door vorst worden gedood. Eenjarigen kunnen op elk moment van het groeiseizoen worden geplant, afhankelijk van het type. Vroeg in het seizoen planten geeft de planten echter meer tijd om te groeien voor de eerste verwachte herfstvorst.

 

 

Bezoek Kwekerij Souman voor de mooiste zomerbloeiers

De zomer is de perfecte tijd om uw tuin op te fleuren met kleurrijke eenjarigen. Met de tips en trucs van kwekerij Souman vindt u de perfecte eenjarigen voor uw ruimte. Van lichtbehoefte tot groeiruimte en onderhoud, eenjarigen zijn gemakkelijk te integreren in uw tuin, ongeacht de grootte of het ontwerp. Met de juiste eenjarigen kunt u een prachtige tuin aanleggen waar u de hele zomer plezier van zult hebben.

Bezoek ons tuincentrum