Eenjarige zomerbloeiers in Elburg

Bij Souman Nursery begrijpen we hoe belangrijk het is dat uw tuin er zo mooi mogelijk uitziet, en ons ervaren personeel kan u voorzien van de nodige tips en trucs om ervoor te zorgen dat u de perfecte eenjarige zomerplanten voor uw ruimte vindt. Wij hebben een ruime keuze aan eenjarigen die goed gedijen in zon of schaduw, droogtetolerant zijn en u de perfecte kleur kunnen geven die uw buitenruimte nodig heeft.

 

Voordelen van Eenjarige zomerbloeiers

  • Gemakkelijke verzorging; Omdat eenjarigen korte termijn planten zijn die na één jaar afsterven, kunt u ze planten op plaatsen waar u vaste planten niet zou kunnen onderhouden. Omdat u zich geen zorgen hoeft te maken over witnersterfte, bodemgezondheid of bestrijdingsmiddelen, heeft u meer tijd om te ontspannen en van uw buitenruimte te genieten.
  • Verscheidenheid; Eenjarigen zijn er in allerlei maten, vormen, texturen en kleuren. Met een breed scala aan opties om uit te kiezen, kunt u gemakkelijk elk jaar nieuwe planten toevoegen, waardoor u elk seizoen een nieuwe variëteit in uw tuin creëert.
  • Voordelig; Eenjarigen zijn over het algemeen minder duur dan vaste planten, omdat ze niet zo sterk en duurzaam zijn in uw tuin.

 

Verzorging van eenjarige zomerbloeiers

Om een goede wortelgroei te bevorderen en ervoor te zorgen dat de planten rechtop staan, plant u eenjarige planten iets dieper dan in hun container. Als u planten uit een kweekbakje verplant, zorg er dan voor dat de wortels van de zaailingen intact zijn. 

Geef uw eenjarige planten regelmatig water, vooral als ze nog jong zijn en bij warm weer. Droogte en hete temperaturen kunnen wortelrot en verwelking veroorzaken. Zorg ervoor dat u niet te veel water geeft en dat de grond niet drassig is. Ook zijn eenjarigen hongerige planten. Dus bemest ze regelmatig met een stikstofarme meststof!

 

Eenjarige zomerbloeiers vlakbij Elburg

Woon jij dichtbij Elburg? Kom dan snel langs bij Kwekerij Souman voor jouw Eenjarige Zomerbloeiers! Naast Zomerbloeiers beschikken wij ook over een boerderij automaat, kuipplanten, heesters en nog veel meer!

Bezoek ons tuincentrum