Kuipplanten Overwinteren

Kuipplanten Overwinteren

Na de zomer komt in de herfst, de tijd dat kuipplanten, winterklaar gemaakt worden om ze op een vorstvrije plaats te laten overwinteren.
Het overwinteren kan op verschillende manieren gebeuren.Thuis op de zolder of in de kelder. Ook kunt u er voor kiezen om uw kuipplanten te laten overwinteren in onze kas. Wij bieden winterstalling voor uw planten en kuipplanten!

Kuipplanten overwinteren bij Kwekerij Souman

U kunt ook uw kuipplanten bij Kwekerij Souman laten overwinteren. Daar worden uw kuipplanten in een warme kas verzorgt door onze vakbekwame medewerkers. Dat geeft de kuipplant in het voorjaar een grote groeivoorsprong. Hierdoor kunt u al vroeg genieten van een optimale groei en bloei. Vaak bij u thuis op de zolder is de luchtvochtigheid te laag. En in de kelder is het voor een heleboel soorten te donker. Bij ons in het plantenhotel streven wij ernaar om een zo goed mogelijk klimaat aan te houden. Zodat uw kuipplanten volgend voorjaar weer fris voor de dag komen. En in de zomer hun bloemen weelde over uw balkon, tuin of terras uit kunnen storten.

Hoe werkt het overwinteren kuipplanten.

U kunt uw planten vanaf half oktober bij ons brengen. Uw kuipplanten worden dan opgesteld in onze kas. De planten worden bij minimaal +5 graden overwinterd. De kuipplanten krijgen regelmatig water ze worden bij gemest en ongedierte word bestreden mocht dat nodig zijn.

Vragen op winter klaar maken of overwinteren van kuipplanten?

Voor vragen over het winter klaarmaken of het overwinteren van kuipplanten kunt u altijd met ons bellen 038 – 444 9042 .