Vandaag open van 09:00 t/m 18:00
  • Altijd de laagste prijs
  • Grootste assortiment
  • Uitstekende klantenservice
  • 038-4449042

Bloembollen

Welkom in de kleurrijke wereld van bloembollen bij Kwekerij Souman, waar we met trots de prachtige collectie van Baltus presenteren. Ontdek een scala aan kleuren, geuren en vormen met onze hoogwaardige bloembollen, waaronder Alliums, Krokussen, Narcissen, Tulpen en Hyacinten. Onze voorjaarsbollen brengen kleur en gezelligheid in de tuin vanaf het vroege voorjaar. Plant deze bloembollen in het najaar voor kleur in de tuin vanaf de lente. Of u nu houdt van tuinieren of juist een beginner bent: bloembollen zijn de perfecte manier om elke tuin of elk balkon of terras meer kleur te geven. Bezoek snel Kwekerij Souman om uw favoriete bloembollen te kopen!

Geen producten gevonden

Tulpen uit... Hattem!

Tulpen, met hun levendige kleuren, staan echt symbool voor de lente. Wist u dat ze oorspronkelijk uit Turkije komen? In de 16e eeuw werden tulpen naar Nederland gebracht en veroorzaakten ze een 'tulpengekte', waarbij een enkele bol evenveel waard was als een grachtenpand in Amsterdam! Nog een leuk feitje: wist u dat sommige tulpensoorten 'nachtleven' hebben? Ze sluiten 's nachts of bij bewolkt weer en openen zich overdag om van het zonlicht te genieten.

Blauwe druifjes voor een mooie uitstraling in de tuin

Blauwe druifjes zijn de perfecte voorbode van de lente. Wat veel mensen niet weten, is dat ze eigenlijk geen echte druifjes zijn! Ze behoren tot de aspergefamilie. En hier is nog iets bijzonders: blauwe druifjes worden beschouwd als een symbool van vrede en hoop. Ze worden vaak geplant om een boodschap van liefde en optimisme te verspreiden in tuinen en landschappen.

Krokussen voor iedereen

Krokussen, de eerste bloemen die de lente aankondigen, hebben een geheime superkracht. Ze kunnen door de sneeuw heen groeien! Deze bloemen duwen zichzelf omhoog, zelfs als er nog een laagje sneeuw op de grond ligt. 

Met onder andere tulpen, blauwe druifjes en krokussen in uw tuin, omringt u zich met de betovering en vitaliteit van de lente. Laat deze bloembollen de magie brengen die jouw tuin verdient! Bezoek snel Kwekerij Souman en vind hier uw favoriete bloembollen.

Bekijk openingstijden