Bloembakken Service (Zakelijk)

Bloembakken Huren

Bedrijven en winkeliersverenigingen in de regio Hattem, Oldebroek, Wezep, Oosterwolde en Zwolle hebben de mogelijkheid om bloembakken en hanging baskets te huren. Wij dragen zorg voor de verzorging van deze bloemen en/of planten. Van water geven tot plantenvoeding, wij regelen het hele plaatje van A tot Z!

Zo maakt u mensen blij Bloemen maken mensen blij. Een weelderige bloembak, boordevol kleurige bloemen, stemt jong en oud gelukkig. Wat kunt u dan beter doen dan bezoekers, bewoners en voorbijgangers te onthalen met bloemen? Hoe kunt u als gemeente of ondernemer uw gastvrijheid beter kenbaar maken dan met vrolijke bloembakken? Kwekerij Souman ontwikkelde speciaal voor gastvrije opdrachtgevers het all-in Bloeicontract. Een aanrader

Voor centra, straten, winkels en andere gebouwen. Waar wilt u sfeer creëren? Welke omgeving wilt u een fleurige aanblik geven? Als het aan Kwekerij Souman ligt, zijn de mogelijkheden onbeperkt. Overal waar mensen komen die u een gelukkig en welkom gevoel wilt bezorgen, plaatsen wij bloemen. Aan lantaarnpalen, in bakken, aan balkons, langs gevels, aan bruggen… Van bloemen rond één gebouw of plein tot complete winkelcentra en dorpskernen.
Optie

Bloembakken VerhuurBloembakken Slagerij van Guilik

Bloei gegarandeerd!

Samen met Kwekerij Souman trakteert u bezoekers in het hoogseizoen (juni tot en met oktober) op een ware kleurenexplosie in de straat. Wij maken namelijk gebruik van bloembakken met een uniek waterreservoir, de bloemen reguleren hun eigen waterhuishouding, waardoor ze uitstekend gedijen. U bent zeker van een opvallende bloemenpracht.

Uniek all-in Bloeicontract!

  • Uniek all-in Bloeicontract
  • Bloembakken als feestelijke eyecatcher
  • Uitbundige bloei gegarandeerd
  • Compleet verzorgd door Kwekerij Souman

Optie: Het all-in Bloeicontract  biedt u een contract waarmee u geen omkijken hebt naar de bloemen. We sluiten een overeenkomst voor één seizoen of meerdere seizoenen. U betaalt een vast bedrag. Daarvoor

  • leveren wij in het voorjaar de eenjarige zomerbloeiers in een kleurenmix naar keuze; de bakken krijgt u in bruikleen
  • geven wij de bloemen naar behoefte water en voeding
  • dragen wij zorg voor de verzorging van de bloemen, inclusief de bestrijding van eventuele ziekten of ongedierte
  • bij calamiteiten kunnen wij eventueel bakken vervangen
  • verwijderen wij in het najaar alle bakken weer.

Wist u dat...

Er op een winkelcentrum met bloemen minder vernielingen worden gepleegd? Bloemen zorgen voor een gemoedelijke sfeer en een aantrekkelijk leefklimaat.

Bloembakken BedrijvenBloembakken Souman Muziek

Maak met de bloembakken van Kwekerij Souman uw pand of omgeving een eyecatcher!