Tuincentrum

Tuincentrum

Kwekerij Souman heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld van alleen een kwekerij tot een compleet tuincentrum inclusief eigen kwekerij.

Specialist in zomerbloeiers

Wij zijn gespecialiseerd in éénjarige zomerbloeiers zoals Pelargonium (Geranium), Afrikaantjes, Petunia, hangverbena, Scaevola, Streptocarpus en in totaal ruim 350 soorten éénjarige zomerbloeiers.

Wij werken als kwekers van zomerbloeiers samen met andere kwekerijen. Vakmanschap en liefde voor bloemen en planten staat centraal. Aangesloten kwekers leveren kwaliteit waardoor uw een sterke en volle plant zult krijgen met een rijke bloei. In combinatie met onze Slimme Plantenbakken, kwekerspotgrond en professionele meststoffen kunt u de hele zomer optimaal genieten van onze zomerbloeiers.

Groot assortiment vaste planten

Naast zomerbloeiers kunt u bij ons ook vaste planten kopen. In het voorjaar hebben wij ook een breed assortiment groenteplanten en zaden. Bent u op zoek naar een bepaalde soort? Neem gerust contact met ons op.

Vaste Planten

Top service

Na de bloei kunnen uw kuiplanten overwinteren in onze kas. Kwekerij Souman staat ook voor optimaal advies en een top service! Heeft u vragen over uw planten? Stel ze gerust in onze winkel, op Facebook of via mail.