Uitleg inplantservice

Wilt u vanaf half mei genieten van fleurige plantenbakken? Bestel dan nu uw bloembakken online in onze shop. Klik op deze link om naar het bestelgedeelte te gaan. Maak het uzelf gemakkelijk en benut de inplantservice van uw Kwekerij Souman. Het werkt heel eenvoudig. De langwerpige (Venezia) balkonbakken en de vierkante terrasbakken (Aqua-top) die u koopt bij Souman, kunt u volgend jaar maart weer inleveren.

Dan begint de inplantservice

U kiest het mengsel of de sortering in de kleuren die u aanspreken. Wij vullen de plantenbak en gaan uw bloemen alvast 'voor kweken'.

Rond half mei haalt u de kant en klare bakken op, royaal gevuld met bloemen. U betaalt hiervoor een vaste prijs.

Elk jaar hebben we bovendien een groot assortiment kant en klare ronde potten (royal-top en classic-top), in alle denkbare kleuren en mengsels. U kunt uw schone, onbeschadigde royal-top potten inleveren, (een wisselsysteem 1 op 1) goed voor het milieu en uw portemonnee, 'n handige service.

Op de video is te zien hoe makkelijk en snel onze kwekerij Souman slimme planten bakken werken. Door gebruik te maken van onze bloembakken met een waterreservoir bespaart u zich zelf veel werk en onderhoud. U kunt zonder problemen op vakantie de thuis blijvers hebben op deze wijze veel minder water geef werk. Als u na een wel verdiende vakantie terug komt staat uw terras in een overweldigende bloemen pracht.

Zijn er na het bekijken van deze video nog vragen bent u altijd welkom op onze kwekerij. Alles is op de kwekerij klaar gemaakt voor het nieuwe seizoen. De tafels staan weer goed gevuld met honderden soorten vaste planten. U kunt alvast een kijkje nemen in de kwekerij waar al het perkgoed wordt gekweekt. Ook op paasmaandag is de kwekerij geopend. 

U vindt Kwekerij Souman aan de Zuiderzeestraatweg 34 in Hattem, tel. 038-444 9042. De inplantservice kunt u overigens ook online bestellen.