Tuincentrum Zwolle

Bent u op zoek naar een tuincentrum in Zwolle? Kwekerij Souman is een ruim opgezet tuincentrum aan de rand van Hattem, net onze Zwolle. Wij zijn gespecialiseerd in zomerbloeiers, bloeiende planten, tuinplanten, kruiden en groenteplanten. Veel klanten komen van heinde en verre speciaal voor ons enorme aanbod aan zomerbloeiers zoals petunia's, geraniums, hangverbena, Scaevola en vele andere soorten. In de winter periode kunt u bij ons ook uw kuipplanten laten overwinteren.

Tuincentrum ZwolleBezoek ook eens ons unieke en ruim opgezette tuincentrum vlakbij Zwolle

Breng een bezoekje aan kwekerij Souman waar wij met veel plezier onze buitenplanten verzorgen. Wij kweken onze planten zelf en dat doen we met liefde. Kom langs, en bekijk onze bloemenweelde!

Uniek tuincentrum op slechts 15 minuten rijden van Zwolle

Familiebedrijf Kwekerij Souman bestaat al 25 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot een tuincentrum en kwekerij met een zeer ruim aanbod tuinplanten. Ooit startte Hilbert Souman als groente teler. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een grote kwekerij met eenjarige tuinplanten, vaste planten en heesters. Ook verkopen wij de beste zomerbloeiers, slimme plantenbakken, kwekerspotgrond, professionele meststoffen natuurlijk met een persoonlijke service.

Het is mogelijk om uw planten bij ons te laten overwinteren. In onze warme kassen overleven ze de koude temperaturen buiten en krijgt u straks weer een mooie bloeiende plant terug.

Waarom uw tuinplanten kopen bij Kwekerij Souman?

  • Vers van de kwekerij
  • Groot assortiment
  • Vakkennis is aanwezig
  • Eerlijke prijzen
  • Antwoord op al uw vragen

Wij hebben geen koopzondag, maar de rest van de week bent u van harte welkom! Breng een bezoekje aan tuincentrum Kwekerij Souman in Hattem, vlakbij Zwolle.

Afstand gerekend vanaf Zwolle Centrum

Afstand Zwolle Centrum --> Hattem 7 km.

 

Zin in een prachtige bloemenweelde? Kom langs bij Kwekerij Souman, ons tuincentrum bij Zwolle! En neem de bloemenweelde mee naar huis! Wij staan voor u klaar laten u graag onze prachtige kwekerij zien. Of breng een bezoekje aan de website en lees alles over onze planten en tuintips.