Tuincentra Zwolle

Een tuincentra in Zwolle gezocht? Breng een bezoekje aan Kwekerij Souman waar wij met veel plezier onze planten verzorgen. Wij kweken onze planten zelf en dat doen we met liefde. Kom langs, en bekijk onze bloemenweelde!

Kwekerij Souman is een uniek tuincentra Zwolle

Kwekerij Souman bestaat al 25 jaar en is inmiddels een mooi familiebedrijf. Ooit startte Hilbert Souman als groente teler. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een grote kwekerij met eenjarige tuinplanten, vaste planten en heesters. Ook verkopen wij de beste zomerbloeiers, slimme plantenbakken, kwekerspotgrond, professionele meststoffen natuurlijk met een persoonlijke service.

Het is mogelijk om uw planten bij ons te laten overwinteren. In onze warme kassen overleven ze de koude temperaturen buiten en krijgt u straks weer een mooie bloeiende plant terug.

Waarom naar tuincentra Zwolle?

  • Vers van de kwekerij
  • Groot assortiment
  • Vakkennis is aanwezig
  • Eerlijke prijzen
  • Antwoord op al uw vragen

Breng een bezoekje aan Kwekerij Souman, tuincentra Zwolle

Zin in een prachtige bloemenweelde? Kom langs bij Kwekerij Souman, ons tuincentra in Zwolle! En neem de bloemenweelde mee naar huis! Wij staan voor u klaar en laten u graag onze prachtige kwekerij zien. Of breng een bezoekje aan de website en lees alles over onze planten en tuintips.