Inplantservice

Wil je in het voorjaar genieten van mooie planten, maar wil je het jezelf zo makkelijk mogelijk maken? Maak dan gebruik van onze inplantservice. Met deze service bepaal je zelf de samenstelling van de bloembak en kan je hier de rest van het seizoen van genieten. 

Stap 1 van 3: kies één van de opties

De inplantservice van Kwekerij Souman is zeer makkelijk en zorgt ervoor dat jij in het voorjaar prachtige bloembakken vol met planten hebt! 

Stappenplan voor inplantservice

  1. Bestel een plantenbak in de webshop of breng jouw eigen plantenbak naar onze kwekerij. Heb je al een plantenbak, kijk dan goed naar de juiste maat ! (Venezia 60-80 of 100 cm / Aqua top 40 x 40)

  2. Selecteer jouw favoriete mengsel en u kunt u bestelling afronden.

  3. U betaald uw bestelling altijd bij afhalen! 

  4. LET OP: Heeft u zelf al bakken, lever deze dan zo spoedig mogelijk in ! (Dit kan tot en met week 13 !)

  5. Na het voltooien van je bestelling gaan wij aan de slag met uw bestelling.

  6. En staat er in mei uw rijkelijk gevulde bloembak voor u  klaar in ons tuincentrum om opgehaald te worden! (vanaf week 19!)

Meer informatie over de inplantservice van Kwekerij Souman

Heb je vragen over onze inplantservice? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Wilt je dat jouw tuin, terras of zelfs balkon er in het voorjaar weer prachtig uitziet? Met de inplantservice van Kwekerij Souman krijg je dit gemakkelijk voor elkaar. Gemak staat bij het gebruik van de inplantservice centraal. 

Neem contact met ons op