Inplantservice

Wil je in het voorjaar genieten van mooie planten, maar wil je het jezelf zo makkelijk mogelijk maken? Maak dan gebruik van onze inplantservice. Met deze service bepaal je zelf de samenstelling van de bloembak en hier de rest van het jaar van genieten. 

Stap 1 van 3: kies één van de opties

De inplantservice van Kwekerij Souman is zeer makkelijk en zorgt ervoor dat jij in het voorjaar prachtige bloembakken vol met planten hebt! 

Stappenplan voor inplantservice

  1. Bestel een plantenbak in de webshop of breng jouw eigen plantenbak naar onze kwekerij. Heb je een eigen plantenbak, geef het formaat aan in de webshop.

  2. Selecteer jouw favoriete plantenarrangement uit.

  3. Indien je een eigen bloembak laat vullen, breng je bloembak langs bij ons. Heb je een nieuwe bloembak in de webshop besteld? Dan vullen wij deze zonder dat je langs hoeft te komen.

  4. Na het voltooien van je bestelling gaan wij aan de slag met het kweken en klaarmaken van de planten.

  5. In de eerste twee weken van mei 2021 staat jouw rijkelijk gevulde bloembak klaar in ons tuincentrum om opgehaald te worden! 

Meer informatie over de inplantservice van Kwekerij Souman

Heb je vragen over onze inplantservice? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Wilt je dat jouw tuin, terras of zelfs balkon er in het voorjaar weer prachtig uitziet? Met de inplantservice van Kwekerij Souman krijg je dit gemakkelijk voor elkaar. Gemak staat bij het gebruik van de inplantservice centraal. 

Neem contact met ons op